caeunlenfrdeitptrues

WEDDINGSAX


“WEDDINGSAX: UN NOU ESPECTACLE MUSICAL I ARTÍSTIC
PER SORPENDRE ALS TEUS CONVIDATS”


Amb una trajectòria professional de llarg recorregut, gires arreu del món al costat d’artistes del nivell de DAVID BISBAL, LLUIS LLACH, VICTOR MANUEL y ANA BELEN, MANUEL CARRASCO, etc..., 7 temporades de televisió al costat de L'ANDREU BUENAFUENTE i 7 DISCS en el mercat, PEP POBLET ens ofereix la seva participació en el vostre casament, una proposta innovadora que no deixarà indiferent a cap dels vostres convidats.


Us ofereix diferents propostes a mida de les vostres necessitats perquè el vostre enllaç sigui únic i especial.

Interpreta versions instrumentals amb diferents saxos, acompanyat d’una base musical amb la millor selecció de temes de diferents artistes i èpoques des de FRANK SINATRA, THE POLICE, COLDPLAY, ADELE, ROBBIE WILLIAMS fins a BRUNO MARS, ED SHEERAN, CALVIN HARRIS o DAVID GUETTA, així com també temes dels seus 7 discs.


MÉS DE 300 CANÇONS DE TOTS ELS ESTILS PER PODER FER LA MILLOR SELECCIÓ.


Una base musical, una amplificació adequada a l’entorn, gràcies a un so digital d’última generació i una microfonia inhalàmbrica que li permet arribar a tots els espais.

Oferir la millor música per amenitzar cada moment, des del CHILL OUT més actual als temes dels seus discs, dels temes més CLÀSSICS als temes de més rabiosa ACTUALITAT, i sempre sota el segell personal de PEP POBLET .


CERIMÒNIA

Pel moment més emotiu es poden interpretar diferents temes, seleccionats a la mida del moment, clàssics o moderns, tant en cerimònia religiosa com civil, sempre a la mida dels protagonistes del dia, els nuvis.


“Sentiment i emotivitat per recordar tota la vida.”


APERITIU

Durant la durada de l’aperitiu s’interpretaran cançons de diferents estils i èpoques per acompanyar el moment de l’aperitiu. Una sonorització idònia per al retrobament d’amics i familiars.

Es pot fer l’entrada dels nuvis conjuntament a l’aperitiu amb en PEP POBLET, prèviament s'escull la cançó ideal per fer una entrada del tot espectacular.
LES PARELLES HO RECOMANEN:
PEP POBLET

PEP POBLET

PEP POBLET

PEP POBLET

PEP POBLET

PEP POBLET

PEP POBLET

PEP POBLET

PEP POBLET

PEP POBLET

PEP POBLET

"FLOWERS"


"AS IT WAS"


"AY MAMÁ"


"DON'T BE SHY""


"BAD HABITS"


" DANCE MONKEY"


"MEMORIES"


"SHALLOW"


"A THOUSAND YEARS"


"INFINITY"


"JUBEL"


"CAMINS"

"EVERY BREATH YOU TAKE"


"LILY WAS HERE"


"MY WAY"


"GIRLS LIKE YOU"


"PROMISES""WONDERWALL"


"CIRCLES"


MASIA PIGUILLEM (Video Corporatiu)AIXÍ PÒDEN SONAR AMB SAXO LES CANÇONS PEL TEU CASAMENT!!!
ESCOLTA AQUESTES "DEMOS":Contacta amb PEP POBLET

DESCARREGAR DOSSIER WEDDINGSAX