Catalan Basque Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

WEDDINGSAX

Per Sisè any consecutiu hem rebut el Premi WEDDING AWARDS del portal BODAS.NET com a espectacle més recomanat i millor valorat!!“WEDDINGSAX: UN NOU ESPECTACLE MUSICAL I ARTÍSTIC
PER SORPENDRE ELS TEUS CONVIDATS”


Amb una trajectòria professional amb més de 35 anys, amb gires al costat d’artistes de primer nivell com LLUIS LLACH, DAVID BISBAL, VICTOR MANUEL y ANA BELEN o MANUEL CARRASCO o 7 temporades de televisió al costat de L'ANDREU BUENAFUENTE i 7 DISCS en el mercat, PEP POBLET ens ofereix la seva participació en el vostre casament, una proposta innovadora que no deixarà indiferent a cap dels vostres convidats.


Us ofereix diferents propostes i a mida de les vostres necessitats perquè el vostre enllaç sigui únic i especial.

Interpreta versions instrumentals amb diferents saxos, acompanyat d’una base musical amb la millor selecció de temes de diferents artistes i èpoques des de FRANK SINATRA, THE POLICE, COLDPLAY, ADELE, ROBBIE WILLIAMS, ED SHEERAN fins a BRUNO MARS, CALVIN HARRIS o DAVID GUETTA... Així com també temes dels seus 7 discs.


MÉS DE 250 CANÇONS DE TOTS ELS ESTILS PER PODER FER LA MILLOR SELECCIÓ.


Una base musical, una amplificació adequada a l’entorn, gràcies a un so digital d’última generació i una microfonia inhalàmbrica que li permet arribar a tots els espais.

Poder oferir la millor música per amenitzar cada moment, des del CHILL OUT més actual als temes dels seus discs, dels temes més CLÀSSICS als temes de més rabiosa ACTUALITAT, i sempre sota el segell personal de PEP POBLET .


CERIMÒNIA

Pel moment més emotiu es poden interpretar diferents temes, seleccionats a la mida del moment, clàssics o moderns, tant en cerimònia religiosa com civil, sempre a la mida dels protagonistes del dia, els nuvis.
“Sentiment i emotivitat per recordar tota la vida.”


APERITIU

Durant la durada de l’aperitiu s’interpretaran cançons de diferents estils i èpoques per acompanyar el moment de l’aperitiu. Una sonorització idònia per al retrobament d’amics i familiars.

Es pot fer l’entrada dels nuvis conjuntament a l’aperitiu amb en PEP POBLET, prèviament s'escull la cançó ideal per fer una entrada del tot espectacular.


AIXÍ PÒDEN SONAR AMB SAXO LES CANÇONS PEL TEU CASAMENT!!!
ESCOLTA AQUESTES "DEMOS":

LES PARELLES HO RECOMANEN:
"BLINDING LIGHTS"


" DANCE MONKEY"


"MEMORIES"


"SHALLOW"


"A THOUSAND YEARS"


"INFINITY"


"JUBEL"


"CAMINS"

"EVERY BREATH YOU TAKE"


"LILY WAS HERE"


"MY WAY"


"GIRLS LIKE YOU"


"PROMISES""WONDERWALL"


"CIRCLES"


MASIA PIGUILLEM (Video Corporatiu)També teniu la possibilitat de tenir la versió de SAXO + VEU gràcies a la col.laboració mutua entre PEP POBLET i la gran cantant TXELL SUST, on podrèu gaudir del format de Duet, format absolutament de moda i que serà un plaer per les oïdes dels vostres convidats!


PEP POBLET

Escolta com sòna el Duet PEP POBLET & TXELL SUST

:


Contacta amb PEP POBLET Descarregar DOSSIER

TWITTER PEP POBLET