caeunlenfrdeitptrues

PEP POBLET & JOAN GARROBÉ

Concert-Presentació - 4 JULIOL - BARCELONA - LLIBRERIA ONA

"SAX, GUITAR & FILMS"


A partir del CD "GUITAR & FILMS: 12 MUSICAL THEMES OF GREAT FILMS" de JOAN GARROBÉ i l'encàrrec de presentar-lo en directe en concert a Cava AGUSTÍ TORELLÓ MATA - CELLER ꓘRIPTA, així es com ha nascut aquest nou projecte entre els Saxos de PEP POBLET i les Guitarres de JOAN GARROBÉ, i que presentaran en Concert com a proposta estable.


Amb un repertori molt ben escollit, precioses i úniques Bandes Sonores, els arranjaments i la manera de fer-los en directe i amb el segell personal dels 2 artistes.

Bandes Sonores emblemàtiques de pel.lícules com CINEMA PARADISO, LA VITA È BELLA, CASABLANCA, EVITA, NOTTING HILL, BREAKFAST AT TIFFANY'S, THE WIZARD OF OZ, etc.... son algunes de les moltes que recordarem en el concert.

PEP


PEP POBLET

Ha format part de DUBLE BUBLE, la SALSETA DEL POBLE SEC, l'orquestra MARAVELLA, ha participat en les gires de LLUIS LLACH (Un pont de mar blava / Porrera), SOPA DE CABRA (La Nit dels anys), MANUEL CARRASCO (Quiereme), DAVID BISBAL(Corazon latino / Buleria / Premonición), VICTOR MANUEL y ANA BELEN (Tal para Cual), ha col.laborat en concerts amb JA T'HO DIRÉ, PAU RIBA, MARINA ROSSELL, GEMA 4, BETH, O.T., etc.
En el món de la televisió ha format part de la BANDA DE "EL TERRAT" en els programes de TV3 "SENSE TÍTOL", "LA COSA NOSTRA" i "UNA ALTRA COSA" amb L'ANDREU BUENAFUENTE (1996 fins 2004) i amb les bandes dels programes "CANTAS O QUÉ" (Antena3- 2006) "UNO DE LOS NUESTROS" (TVE-2013) i "MIRA QUIEN BAILA" (TVE-2014).
En Teatre ha col.laborat amb ELS JOGLARS, PEP BOU, ha protagonitzat amb l'actriu ROSA CADAFALCH els espectacles "La meva veu a les vostres mans" & "Sensacions", amb l'actriu GEORGINA CARDONA els espectacles "Amor, Amor, Catàstrofe" & "Maragall Íntim", amb l'actriu ESTEL SOLÉ "Dones que estimàven un saxo", amb l'actriu ÀNGELS BASSAS l'espectacle "Nova York Escrita", amb els actors DAVID BAGES & JORDI BOIXADERAS l'espectacle "EsguARTS", "A Prop del Mar" amb la NINA i el grup PORT BO i el musical "FOREVER KING OF POP" homenatge a Michael Jackson i l'espectacle "LA FORÇA D'UN DESTÍ" protagonitzant-lo amb en FEL FAIXEDAS
Com a músic de gravació ha enregistrat més de 100 discs amb diferents grups de tots els estils, a més de gravacions per a publicitat, ràdio o TV, i bandes sonores de pel·lícules.

Té 7 discs al mercat: VIATGES (2000) / BLAU (2001) / 3 (2006) / SAXOLOGY (2010) / VERSIÓ ORIGINAL (2013) / ELLES (2015) / #enCantats (2017)


JOAN GARROBÉ

Va néixer a Barcelona i va començar els seus estudis musicals al conservatori de la seva ciutat. Posteriorment va ser deixeble d’Eduardo Sáinz de la Maza i de la gran guitarrista argentina María Luisa Anido. Va rebre lliçons de Yoshimi Otani i David Russell i de que considera que va ser el seu autèntic mestre, el prestigiós José Tomás.
La seva carrera en solitari l’ha dut a tocar a Espanya, França, Bèlgica, Holanda, Itàlia, Bulgària i Japó. Ha format part de nombroses formacions de cambra i ha participat com a solista en la interpretació de diversos concerts per a guitarra i orquestra amb formacions com el Quartet Haydn de la RTV búlgara, l’Orquestra Ciutat de Barcelona, la Frysk Jeugd Orchestra, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà o la Orchestra da Camera di Torino.
Al mateix temps, el seu interès pel jazz i la música moderna l’han dut a col·laborar amb músics com Pep Poblet, Manel Camp, Eduard Iniesta, Conrad Setó, Carles Benavent o Pere Bardagí, amb qui va fundar el quintet Cordes Invisibles.
Ha participat com a guitarrista, arranjador o productor en més de trenta treballs discogràfics i cinematogràfics. Ha col·laborat en directe i a l ‘estudi amb Celdoni Fonoll, Pep Picas, Joan Isaac, Névoa i Raimon.
Entre els seus enregistraments, destaquen “Sense Trampa” amb Cordes invisibles, el CD en solitari “A Mig Camí” amb obres de Manel Camp, Joan Albert Amargós o Toti Soler entre altres, que és una mostra del seu concepte global i eclèctic de l’estètica musical. “Música Infidel”, àlbum de trio amb Lluís Ribalta i Jordi Camp i “At Home”, guitarra sola amb estàndards de jazz i altres cançons.PEP
Contacta amb PEP POBLET