caeunlenfrdeitptrues

SAXSESSIONS & "SAXsejant el VERMUT"

#SAXSESSIONS

Poder oferir la millor música per amenitzar la sessió, des del CHILL OUT a les improvitzacions LOUNGE & DEEPHOUSE o dels temes de pop clàssic fins als de més rabiosa ACTUALITAT, sempre amb el segell personal de PEP POBLET.


En els últims temps han aparegut en el mercat cançons en què l’instrument solista és el saxo, interpretar en directe aquestes cançons ( Infinity, Jubel, Changes, Sun goes down, Mr. Saxobeat, Fireball, etc ) donen aquest punt d’originalitat i exclusivitat per a la vostra festa!!!PEP POBLET us aporta aquesta nova forma de disfrutar de la música en directe .Una base musical, una amplificació adequada gracies a un so digital d’última generació, i una microfonia inhalàmbrica que li permet arribar amb el seu saxo a tots els espais de l’esdeveniment.


En temps de pandèmia també vàrem poder oferir les #SAXSESSIONS en públic, el petit format i les normes del COVID vàren anar de bracet per poder gaudir de la música en directe.


ESCOLTA AQUI UNES "DEMOS":
Contacta amb PEP POBLET DESCARREGAR DOSSIER "SAXSESSIONS"

"SAXsejant el VERMUT" és la proposta "Vermutera"!!


Portar el format de #SaxSessions al VERMUT, proposta específica i adaptada per disfrutar de la MÚSICA EN DIRECTE a les places i terrasses a ritme de SAXO i FESTAOferir la millor música en directe per amenitzar el VERMUT

PEP
Foto: XEVI VILAREGUT

des de CHILL OUT a les improvitzacions LOUNGE & DEEPHOUSE o dels temes de POP més clàssics fins als de més rabiosa ACTUALITAT.

Amb un equipament de so d’última generació, pedals d’efectes loopstation, microfonía inhalàmbrica per moure’s amb tota llibertat per interactuar amb el públic.

I sempre amb el segell personal de PEP POBLET.

PEP

-RIDER TÈCNIC-
Saxos: SOPRANO SELMER & ALTO B&S MEDUSA
LOOPSTATION: KORG RC300

-SET-
Equip de so: JBL EON & SOUNDCRAFT UI12
Sistemes inhalàmbrics: SENHEISER
Microfonía: DPA & SENHEISER

-DISPONIBLE-
TARIMA (1X1) & EQUIP D’IL.LUMINACIÓ

PEP
"FLOWERS"


"AT IS WAS"


"AY MAMÁ"


"DON'T BE SHY""


"JERUSALEMA"


"BLINDING LIGHTS"


"DANCE MONKEY"


"MEMORIES"


"GIRLS LIKE YOU"


"PROMISES""WONDERWALL"


"CIRCLES"


"DONT'START UP"Contacta amb PEP POBLET

DESCARREGAR DOSSIER "SAXsejant el VERMUT"