caeunlenfrdeitptrues

PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST: "enCantats"

11 cançons que tots tenim associades a veus masculines interpretades des d'un prisma femení, cançons d'autors i artistes com BILLIE JOEL, QUEEN, GOSSOS, MICHAEL JACKSON, PAU RIBA, STEVIE WONDER, BLAUMUT, ERIC CLAPTON i SUPERTRAMP en seran protagonistes, tots ells amb amb el segell ja consolidat del binomi PEP POBLET & NITO FIGUERAS a l'hora de revisitar els temes d'altres artistes i amb la veu de la maravellosa TXELL SUST.
2013 va ser l’arrencada discogràfica dels projectes de PEP POBLET & NITO FIGUERAS, amb l’enregistrament de “VERSIÓ ORIGINAL” en format de CD+DVD amb la gravació del concert a L’ATLÀNTIDA i que aquest concert va marcar tant la manera d’enregistrar com de presentar aquest format en directe.
2015 va ser l’hora d’enregistrar el nou disc “ELLES”, també en directe però en estudi davant de 50 persones, aquest cop amb la col.laboració de MONE i TXELL SUST en 2 temes del disc, gira que va durar 2 anys i que va finalitzar el passat mes de desembre.
I arriba 2017 amb aquest nou projecte i aquest cop amb formació ampliada, s’incorpora, tant per l’enregistrament com en tota la Gira, la magnifica cantant TXELL SUST, per donar la màxima expressió als nous temes i arranjaments.

Crèdits #enCantats:


PEP POBLET Saxos (soprano, alto & tenor)
NITO FIGUERAS Piano, arranjaments & direcció musical
TXELL SUST Vocals


J&S FOTOGRAFÍA Fotografía
ADRIÀ CAYUELA Disseny
NON-HEMATOFOBIA videoclip
DAVID CONILL Realització i Direcció clip
JORDI AMÀRITA & IVAN RAGA càmares
NÚRIA VIGUÉ Etalonatge
JOAN PAULÍ Assistent Gira
Enregistrat i mesclat a: SOUND CLUB (Salt/Girona) per LLUÍS COSTA gener 2017

Preu: 10.00 EUR
Quantitat: 
Copyright www.maxx-marketing.net

TWITTER PEP POBLET