Catalan Basque Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

SaxTribute

PEP POBLET ens presenta pel 2018 un nou concert, i ho fa en format de BANDA!


GRAN RESERVA

Amb la direcció musical d’ALBERTO ESTEBANEZ, reconegut pianista, productor i arranjador (director musical de Gires de MECANO, O.T., JULIO IGLESIAS, DAVID BISBAL, MANUEL CARRASCO, etc.) prometen un concert del tot enèrgic.


GRAN RESERVA

Sota el títol de SaxTribute hi trobarem un fil argumental: fer un TRIBUT als grans temes de SAXO dels últims 30/40 anys (Jazz, Soul, funk, Pop) i que segueixen estan del tot vigents. Els temes que tots hem escoltat pels grans intèrprets de SAXO i que ara de la ma d’en PEP POBLET I LA SEVA BANDA podrèu escoltar en viu i en directe.

PAUL DESMOND, GROVER WASHINGTON JR., DIRE STRAITS, CANDY DULFER, GERRY RAFFERTY, PRINCE o JAMES BROWN entre d’altres, són alguns dels autors que podrem escoltar els seus temes sota l’interpretació i prisma personal de PEP POBLET.


GRAN RESERVA

SaxTribute Band

Companys de viatge en infinitat de projectes musicals compartits (LLUIS LLACH, LA TRINCA, OPERACIÓN TRIUNFO, DAVID BISBAL o MANUEL CARRASCO), ara es l'hora de presentar junts aquest projecte engrescador de música instrumental, d'interprets i grups que han influenciat la nostra manera de tocar i d'entendre la música

GRAN RESERVA

PEP POBLET

Saxos
www.peppoblet.com

ALBERTO ESTEBANEZ

Piano i direcció
www.albertoestebanez.com

LALY RODRIGUEZ

Guitarres
www.lalyguitar.wix.com/lalyweb

PERE FOVED

Bateria
www.perefoved.cat


Contacta amb PEP POBLET

TWITTER PEP POBLET