caeunlenfrdeitptrues

CONCERTS 2021


 
 
 


Cal mirar endavant i toca pensar en la manera d'oferir la música en directe.
Propostes en diferents formats: EN SOLITARI, DUET o TRIO al costat dels magnífics companys TXELL SUST & NITO FIGUERAS & JOAN TENA, per poder oferir la millor proposta que encaixi en la necessitat de CONCERT EN DIRECTE, tant necessari després d'aquest any tant difícil per a tothom.


PEP

Enllaços a cada proposta:

JOAN TENA & PEP POBLET
"Cançons amb Història" és la secció que JOAN TENA I PEP POBLET tenen en el programa de Televisió "BEN TROBATS", presenten en concert aquesta manera de fer i entendre la música més enllà de la pantalla.

PEP

PEP POBLET & NITO FIGUERAS + TXELL SUST #enCantats
Cançons que tots tenim associades a veus masculines, interpretades des d'un prisma femení amb la maravellosa veu de TXELL SUST i amb amb el segell consolidat del binomi PEP POBLET & NITO FIGUERAS.

PEP

PEP POBLET #SaxSessions
Poder oferir la millor música per amenitzar la sessió, des del CHILL OUT més actual a les improvitzacions LOUNGE & DEEPHOUSE, i sempre amb el segell personal de PEP POBLET.

PEP

PEP POBLET & NITO FIGUERAS "Revisitant"
"Revisitar" les cançons dels 2 CD+DVD "V.O." & "ELLES" amb l’absoluta evolució que ha generat els anys de Gira passejant les cançons d’aquests discs per tot el país.

PEP

"VET AQUÍ UN SAXO"Concert Didàctic
Les Cançons que tots hem escoltat on el saxo n'és el protagonista, parlem de com es va gravar, qui eren els seus intèrprets, històries i anècdotes sobre aquestes cançons i els artistes que les van crear.

PEP


ESTAREM ENCANTATS DE PORTAR LA NOSTRA MÚSICA A LA VOSTRA FESTA !!


TWITTER PEP POBLET